Thursday, February 12, 2009
7
hahahaha..bole ke tajuk mcm tu? actually ni 1st posting..xtao nk buat ape lagi.. aku akan update blog ni dr masa ke semasa.. so hope blogger tegar di luar sana dapat menyuport aku seadanya.. sebelum ni aku suke sgt baca blog org..hehehhe so skrg baru tergerak hati nk buat blog sndirik

ok layan dulu gambar aku..utk pengenalan
caaak...ni pic time final year kt ftsm, ukm. kt bustop dpn fak tggu bas..time ni mane ade kete lagi

7 bisikan:

  1. Salam yanie..wahwahhh awek comeii ganu dah start memblog :'D chaiyokkk..cia akn suport \(^_^)/

    ReplyDelete
  2. thanx cia..hehehe dah lame nk buat tp cm mls..
    ape2 pon cia tunjuk ajar mu sifu..
    hahaha maklumlah cia kan otai=p

    ReplyDelete
  3. hoho..xde la seotai mana pon..janji update walopon merapu..kuikui ;n br la alwiz panass gitu

    ReplyDelete
  4. harus la kan menghapdate..tp mcm byk sgt nk cite..xtao nk mula y mane..hahhaha

    tp jgn hangat tahik ayam je sudah=p

    ReplyDelete
  5. salamm..
    wahwahwahh da de blog eh...
    hehe selamat mengedit blog...
    n jemput2 le dtg bertandang ke teratak ha yg sedia beratap doh tuhh heheh

    ReplyDelete
  6. ha: yani mmg sokmo jenguk blog ha..tinggal x leave comment je..hehehe

    N:hahahaha tegar ke x?tgk la..takot nant hangat2 tahi ayam..terus jadi blogger hangit

    ReplyDelete

Terima kasih untuk "Bisikan" Anda yang Menceriakan!
*Yani akan balas kunjungan anda.


"Yani doakan anda diberi kesihatan yang baik sepanjang zaman."