Sunday, March 01, 2009
5
pagi2 lagi mak aku kejutkan aku
mak:bangon..bangon..pg la ambik baju y awk jual tu..mak nk beli
aku:(blur)mak nk buat pe ngan baju tu?xde saiz mak pon...
mak:bukan la..adiah burfday awk ler!
aku:ok la..(best gakla kan..dr xde pape..tp xde untung la..of course la mak aku beli harga aku dpt dr supplier kn?huh otak bisnes MAK aku mmg LIGAT!!)ehhehe...thanx mak!

so aku ambik la 2pasang baju dr WARDOBE aku tu..ubatkan hati aku y tgh kesunyian ni...aku pon pakai la salah satu baju tu..wekend ni cam biase la aku jd DRIVER mak aku..uruskan keje die..itulah rutin aku setiap mggu..kalau korang nk tao..dr sekolah sampai la skrg..aku hanya DATING ngan MAK shj..huhu mayb bg org lain agak bosan kn LIFE mcm ni..tp pd aku..da biasa..ALAH BISA TEGAR BIASA.aku xpenah nk hang out ngan kwn2 kecuali time kt UKM n time keje kt KL
ni la gambo ank beranak y TERSANGAT la BEHAVE! hahahaha

t/hari tu kazen aku ckp nk g rumah sbb nk bg hadiah utk aku..nk xnak mak pon suh la beli kek..yela kazen aku ade 2org cenonet kn..dorang pon mmg suke sgt mkn kek..aku pon beli la kek kegemaran ramai..BLACK ROSE!act kek ni mcm kek aiskrim..murah dan sgt sedap..bole beat la ngan SR tu...

kek ni aku y beli sendiri..huhu selame ni aku y uruskn kek utk sape2..so time aku..aku jugak la y uruskn..xde maknanye org lain nk buat..huh da mcm KETUA KELUARGA lak aku ni=)ala bukan utk aku pon..utk cenonet2 ni je ponHAZIM y sgt comel dan comottgk la sape y excited nk potong kek..ehehehe HAZIM & KIMI (*pic aku terpaksa di crop..ala fhm2 je la keadaan xsempurna)ni present dari mak kimi & hazim tu..photo album.cute kn?even biase je..for me tanda ingtan tu y penting..dgr tu..INGATAN tu y penting..sape2 y terase tu fhm2 la..kalau xterase gak xtao la nk ckp ape..tu pon kalau org tu baca la kan..=(
ADIOS!

5 bisikan:

  1. beday yanie ker?? waa hepi belated beday! hepi slalu..

    ReplyDelete
  2. huhu...yela...hehe thanx k.cila=)
    nk request adiah bole?nk baju itu..wawawa

    ReplyDelete
  3. bgmama try baju dari wardrobe kamu ek

    ReplyDelete
  4. bkn mama la..sy sndr..die mane lor muat..hiks

    ReplyDelete
  5. uhuk..mnarikss ok kek tu..besh perr kak dating gn mama...

    ReplyDelete

Terima kasih untuk "Bisikan" Anda yang Menceriakan!
*Yani akan balas kunjungan anda.


"Yani doakan anda diberi kesihatan yang baik sepanjang zaman."