Tuesday, August 11, 2009
11
kadang2 bila fikir balik...kenapa aku ade blog??

1st aku suke ambik gambar..then kalau letak kat facebook ke fresndster ke..xleh nk cite panjang2..

2nd mest aku suke becerita..hehehe bajet2 ade la nak baca blog aku kan=p

3rd aku suke jugak baca cerita orang..once aku dah start baca blog org tu aku akan baca sampai abes..giler x???even masa tu aku sendiri xde blog lagi..

aku suke baca benda2 yang life ni..xsuke baca novel ke komik ke..even dari sekolah pon aku suka baca pengalaman hidup orang dekat 'colum' majalah wanita..perempuan..nona sume..sbb aku nak blaja dari pengalaman orang

bagi aku pengalaman seseorang xboleh di beli..tapi bole diteladani..kan??ko campak la aku segala mak nenek majalah tentang wanita..sure aku xbosan..ngadap la sume tu sampai abes aku baca

ye aku mmg giler kan blog dan baca story orang..aku xrasa pon blog aku best utk orang baca..tp aku just tulis utk kepuasan hati...

cane nk buang penyait addict itu ahh??

sian aku sampai xleh buat keje..terkena virus blog ini=( hehehe ade ubat ke x ah?aku xnak makan gaji buta..bole x kalau aku berenti keje semata2 nak abeskan masa baca blog??wah giler hape

tp aku skrg mmg xbape ade keje...*wah nampak sgt xberguna kan..yela pape la

tp masalahnye bila aku baca blog yang best2..aku kadang2 jadi jeles..emo..marah..geram..heppy pendek kata sume ade la..senang citer blog ni dapat ubah emosi aku..hehehe giler x aku ni??tp yang paling xbest bila aku ade perasaan jeles..aku jadi mcm xbersyukur dgn ape yang aku ada

kadang2 rasa menyusahkan sbb asyik teringat blog je..ingat ape yang nak update..teringat nak baca blog2 korang..kadang2 fikir ape la yang buat aku gian sangat nak baca tu..huih

then bila masuk blog orang laen..aku rasa cantek je..mula la aku xpuas hati..nak buat itu la ini la kat blog aku..then bila xbuat...aku rasa down..aku rasa mcm aku ni dah xsiuman pon ade

hm..korang..share la sket ape pendapat korang tentang blog...bagi aku terlalu banyak pro n contra..cane aku nk balance kan sume ni??

::ape perasaan korang bila tengok gambar ni??::

adakah gambar ini dapat membuatkan anda ceria seperti mood gambar itu??atau at least buatkan anda tersenyum..

nota kaki:banyak benda yang aku nk cakap..tapi sumpah..aku xpandai nk sampaikan..hehehe aku masih keliru tentang banyak benda..adakah ini maksudnya aku tiada identit??

11 bisikan:

  1. okay whatever it is..please keep this template..lawaaa sgttt..i like it =)

    sometimes, we dont have to have a motive for blogging. it's fun and for fun.

    ^_____^

    ReplyDelete
  2. yani, adik ke tu? Muka nak sama lah..Sama lah kita suka baca blog orang..Suka baca pengalaman org..

    ReplyDelete
  3. ciare:yup for fun..tp kadang2 sgt stress..hehehe nagde2 kn?=p

    khaiza:haah akak adik..sama eh?=p

    ReplyDelete
  4. biase lah tuu...blog sgt sesuai utk org yg tension tp nk elakkan dr marah org pastu baik ketuk keyboard :p ---- itu maksudnye adalah saye..cik yani gitu jugak ke..hoho

    ReplyDelete
  5. for me its just for fun...itu mula2 la.. :)
    tp bila da lelame ni,dpt ramai kengkawan baru rs best lak...hehehe..leh kongsi2 cite,kongsi pengalaman....
    tp kan...kekadang blog ni leh kurangkan stress kite jgk...bila dpt baca cite kwn2 yg kite rs lucu tu,mesti tergelak sorang2... :p
    senang je xnak stress...try to thinking in +ve way...n senyum sokmo :)

    ReplyDelete
  6. hahahaa..yanie...saya paling suka nota kaki kamu itu...lawak gile...berguling-guling gelak dgr kenyataan kamu...

    ReplyDelete
  7. ciare:Ayyo ketok keyboard..kesian benda alah tu die xbersalah pon..hehehe

    QuEeN Of 2 Heroes:ehehe ye mmg hepy baca blog..tp kadang ade perasaan mcm tu...hehe

    mawar:ape yang kelakarnye?kot ye pon xyah la sampai gelak guling2=p

    ReplyDelete
  8. woaaahhh.. sudah berwajah baru.. ramai org buat blog sebab suka membebel.. hehehehe

    ReplyDelete
  9. ahaha berwajah baru la sangat..hm yeke suke membebel??bukan akak je ke?huhuhu yekot..dah mmmg tabiat org pempuan suke membebel..

    xcukup blog lagi..siap bergosip2 dgn ofismet..huhuhu=p

    ReplyDelete
  10. hik2, setiap org ade makna tersendiri kenapa mereka ade blog :) Ikut diri sendiri mana yg selesa, tp kena pandai2 jgn semua bend nak cerita, kang lain jdnya :)

    p/s: teringin nak buat blog masak memasak, tp tak reti sgt masak :P

    ReplyDelete
  11. owh hanie in da house..thanx sudi jenguk2 ke sini

    wah da start nk blog memasak la pulok..yela org tu baru kawen kan..ape salahnye campur pasal masak..

    perempuan zaman skrg modern..nk msk je google..xde nk tanye2 mak kt kampung lg..xgitu?=p

    ReplyDelete

Terima kasih untuk "Bisikan" Anda yang Menceriakan!
*Yani akan balas kunjungan anda.


"Yani doakan anda diberi kesihatan yang baik sepanjang zaman."