Tuesday, August 04, 2009
9
Safiq ni adik bongsu aku..burfday die 1 Ogos baru2 ni..kejap je die dah besar..pejam celik pejam celik die dah nak jadi org dewasa...hehehe *jangan pejam xcelik2 sudah

Sabtu baru2 ni semua orang adalah bz..so xde la majlis untuk die...sian

so ahad baru ni aku ade tgk promosi 'fast selling' cup cakes..jangan terkejut hanya RM15 saje utk 9bijik cc...aku beli kat sini

aku ape lagi..teros grab la...hehehe mmg limited la..utk 2 order je..so petang semalam pas keje bergegas la aku pg ambik cc ni sampai sesat ko!hahaha

act tuan empunya blog tu aku kenal..dulu aku praktikal kat tempat akak tu keje..K.Nani namanya..lembut je..dan baru saja dapat baby girl..congrats akak..dah dapat sepasang..dulu masa aku praktikal, k.nani baru pregnant anak sulung...


ni dia cc nya..decoration aku serahkan saje pada kak Nani..eheheh byr murah2 jangan ngade2 nak cerewet ye..hehehe

tp mmg sgt berbaloi aku beli cc ni..sedap sgt!dan yang penting xmanis...so bole mkn byk2..ops!eheheh len kali bole order ngan akak lagi...

tu dia..punye excited nak bukak

muka bangga je nak makan nama sendiri..apedaaaa


kakak die pon xlupe ye..nak enterframe jugak tusekali aku ngap!teros 2 ketol...hehehe alamak!kata nak diet...cait lupekan saje=p

last sekali buat adikku yang tersayang.. *ecececeh tibe2 sayang

ehehe Hepy Burfday Safiq..jangan malas2 blaja..tahun ni nak ambik UPSR..biar dapat 5A..jangan cacatkan rekod family ye

risau benor family aku dengan die sorang ni..malas benor!huh...

nota kaki:aku makin gemok..jeans makin ketat=(

9 bisikan:

  1. hehhehe!!! epy beteday safiq!! sebaya adik bongsu akak ni yanie, heheh!!! ;)

    ReplyDelete
  2. owh akak pon masih ade adik yang kecik eh...eheheh

    ReplyDelete
  3. hepi besday to safiq..moga panjang umur n murah rezki..

    ReplyDelete
  4. wah, sedap ye cup cakes tu..happy besday shafiq..Yani mcm mana ? dah ok dah ke?..take care...

    ReplyDelete
  5. maswani:thanx akak=)

    khaiza:hm..im ok..thanx for ur conncern..

    hidup mest diteruskan even perit utk hadapi saat2 ini kan?

    ReplyDelete
  6. hehehe best2..tp wondermilk mcm lagi best je..hehe=p

    ReplyDelete
  7. naz:ape yang cantek tu?adiknya kah?cc nye kah?atau kakaknya??

    hahahhaha lariiikkkss

    ReplyDelete

Terima kasih untuk "Bisikan" Anda yang Menceriakan!
*Yani akan balas kunjungan anda.


"Yani doakan anda diberi kesihatan yang baik sepanjang zaman."