Monday, August 1, 2011

Pedih Ulu Hati

Hai baru bape jam berpuasa..dah start saket ni..ape kes?

Teringat kata-kata N..nak jadi mummy kene tabah..so tengah tabahkan diri la ni..lagipon kalau tengah pedih ulu hati bukan bole makan pon..lagi sekso ado..

Baru aku tao perepmpuan mengandung bole telan Gaviscon..sebelum ni selalu tengok iklan yang bomba sembur dalam perot tu kan..suami aku pernah gak suggest minum tu..tp since aku pregnant so tak berani la..tapi tadi duk blogwalking terjumpe tips ni dari mummy kai..thanx kai

Balik nanti harus pegi beli kat farmasi..selama ni saket ku tahan aje..mana nak tao kan..tapi ade satu cara yang aku buat selama ni nk legakan pedih ulu hati tu..caranya teros bukak cangkuk teeet ahaha..baru la dapat bernapas sket..kira lega la sket tapi tak ilang pon rasa tu

Aku sebenarnya tengah ngantok giler ni..keje agak kurang hari ni..so mengantuk jela kejenye..seb baik ade ipad penyelamat..sesambil tu bole dengar ngaji..nak harapkan ngaji sendiri..kelaut sket..ngaji bole tapi tajwid tak betol..no no no mendatangkan dosa lagi ade..perlu ada tok guru jugak..sape nak jadi cikgu ngaji aku ni?angkat tangan..huhu

Blog aku sangat bosan..gambar susah nk upload kat blogpress ni melainkan gambar dalam ipad..kalau gune blogspot tak leh upload gambar langsung..kat sini lak tak leh nak tag..so bila dah publish..pegi kat blogspot letak tag..kalau rajen la..banyak yang post aku takde tag kot..hihi

Ok la penat dah menaip..sekian..weh bosan giler dengan layout aku ni..bila la nak tukar..kat mana layout yang cantik n simple?aku nak background kalau bole kaler putih je..berkenan ngan layout ciare la..tapi nak menukarnya mak aih..punye la rajen benor:p




- Posted using BlogPress from my iPad

2 bisikan:

pRincESs_N said...

N dlu x to pon heartburn ni cane...da sakit..bile doc ckp br laa tau...sadis ohh...

armouris said...

lagi info tentang pedih ulu hati di SIHAT SELALU - Pedih Ulu Hati Ketika Hamil